Преглед на печата в Добрич

Преглед на печата в Добрич | StandartNews.com

Предстоящият туристически сезон е тема на всекидневника "Нова добруджанска трибуна" и седмичникът "Седмичен глас", защото туризмът е ключов отрасъл за региона. С водещото си заглавие "Нова добруджанска трибуна" съобщава, че най-големият курорт в Добричка област е предприел антикризисни мерки за руски пазар. По темата "Седмичен глас" представя мнението на Антраник Манукян - туроператор, според когото все още е прибързано да се правят категорични прогнози за това ще бъде ли идващото лято катастрофа за бизнеса.

От първата страница на "Нова добруджанска трибуна" четем, че нов магазин за риба и морски дарове е официално открит в Каварна, като търговският обект ще отвори врати дни преди Благовещение - на 20 март, за клиенти. На вътрешната си страница всекидневникът съобщава, че днес и утре в Добрич се провежда кандидат-студентска борса.

На страниците си седмичникът пък предлага интервю с режисьора Костадин Бандутов, който казва: „Тежко болен човек не се лекува, но болен народ може да се оправи".

И двата вестника на спортните си страници отделят подобаващо място за волейболния тим на Добрич, който в две поредни срещи от плейофите победи убедително съперника си и продължава напред.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай