Погребаха пастира след аутопсията в Благоевград

Погребаха пастира след аутопсията в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Късно в четвъртък пастирът Евтим И. е бил погребан в гробищния парк на петричкото село Коларово. Това съобщи днес кметът на селището Атанас Гошев.

Роднини спряха тъжния ритуал, насрочен за 12,00 на обяд, след като случайно откриха следи от насилие по тялото на мъртвия. Веднага се обадили в полицията в Петрич.

„Трупът бе взет и му бе извършена аутопсия. След това го върнаха и към 19,00 часа вчера мъжът бе погребан. В селото се коментира, че най-вероятно е станал жертва на агресията на 2-3 пръча от стадото, което пасял. Животните са намерени извън кошарата след трагичния инцидент", сподели селският управник. Нямаме официална информация за резултатите от направената съдебно -медицинска експертиза, допълни той.

Според местните хора починалият не е имал никакви врагове, не е конфликтен и агресивен. Затова не допускат някой да му е посегнал и да го е пребил до смърт.

В сряда сутринта селският пастир Евтим бил намерен мъртъв в постройката до кошарата на козите. Открила го съпругата му Роска, тя отишла да го търси, след като козарят не си дошъл у дома предната вечер. В джоба на мъжа й стояли непокътнати парите, които носел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай