Пламна хотел край морето

Пламна хотел край морето | StandartNews.com

Бургас. Пожар избухна в хотел "Оазис дел маре", който се намира край морето в курорта Лозенец. Инцидентът е станал около 23,30 часа в понеделник. От полицията съобщиха, че се е подпалило котелното помещение, но персоналът бързо надушил дима. Докато служителите гасили огъня, сред туристите настанала паника. Токът спрял, тъй като пожарът изгорил основното ел-табло в хотела.

"Много се изплашихме, защото разбрахме, че има пожар, но не знаехме къде и какво точно гори. Хукнахме да бягаме навън, но беше трудно, защото нямаше ток", разказаха почиващи. На място е пристигнал един противопожарен автомобил, който загасил светкавично пожара. От полицията съобщиха, че нанесените материални щети са минимални. Основната версия ,по която работят разследващите, е късо съединение. Според тях няма никакви съмнения, че комплексът може да е запален умишлено. Никой не е пострадал от персонала и от гостите. Почиващите са се разминали само с уплаха. Неколцина от тях са стегнали още същата вечер багажа си и са напуснали.

Жители на Лозенец твърдят, че подпаленият хотел е собственост на Евелин Банев-Брендо. Хора от комплекса обаче отрекоха и уточниха, че собствениците са пловдивски бизнесмени, които имат и друг апартхотел в Царево.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай