Пиян шофьор избяга от полицаи, но за кратко

Пиян шофьор избяга от полицаи, но за кратко | StandartNews.com

Благоевград. Почерпен с алкохол водач даде газ и офейка от полицейска проверка във вторник към 23,00 часа на улица "Цар Борис III" в Петрич. Полицейски служители подали сигнал на шофьора на лек автомобил „Мерцедес" да спре, но той не се подчинил и избягал в посока София с возилото си.

Веднага униформените информирали за случая свой колеги. Колата е спряна в района на село Михнево, откъдето е шофьорът Д.Й., но 45 години. С техническо средство е установено, че той е седнал зад волана на мерцедеса с наличие на 1,79 промила алкохол в издишания въздух.

Почти по същото време е спипан и друг пиян шофьор, но на улица "Дунав" в Гоце Делчев. 63-г. местен жител Р.С. шофирал лек автомобил „Пежо Партнер" с наличие на 1,36 промила алкохол в издишания въздух. По случаите са образувани бързи производства.

20-годишна велосипедистка пък пострада, след като водач на лек автомобил „Киа Соренто" отне предимството й. Инцидентът станал на булевард "Димитър Солунски" в Благоевград към 15,45 часа във вторник. 55-г. шофьор Е.С. блъснал младата колоездачка, която е ранена, но няма тежки травми и опасност за живота й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай