Пиян прегази жена си на път за Германия

Пиян прегази жена си на път за Германия  | StandartNews.com

Обилно почерпен мъж от дупнишкото село Джерман прегазил жена си на път за Германия. 20-годишната Симона Кацарска е с лека телесна повреда и без опасност за живота. Настанена е в дупнишката болница, където за нея се грижила свекървата.
През това време полицията издирвала пияния Георги, който след инцидента изчезнал със стария семеен форд. Униформените все пак го сгащили да кара в нетрезво състояние, дрегерът отчел 2,35 промила алкохол в издишаните пари.

До инцидента се стигнало след семейно тържество. На шише ракия Георги обявил, че тръгва с колата си за Германия. Симона скочила да го спре, но увещанията към мъжа й да не кара пиян останали напразни. Най-напред тя се опитала да скрие ключовете на колата, но не успяла, а когато пияният й благоверен потеглил, тя се хвърлила на предния капак на колата. Там се задържала за кратко - докато почерпеният шофьор не дал газ. Така Симона паднала в крайпътен камънак и счупила крак.

Самият Георги бил постоянно без работа, но си имал номер в живота, като се напие да си "намира" препитание в различни краища по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай