Пиян бургазлия катастрофира в Благоевград

Пиян бургазлия катастрофира в Благоевград | StandartNews.com

В Банско хванаха почерпен шофьор от Пазарджик

Пиян шофьор от Бургас изтрезня в ареста на полицията в Благоевград, след като предизвика катастрофа. Сигнал за пътния инцидент е подаден към 22:20 часа в понеделник. На улица "Славянска" в града станало ПТП между лек автомобил „Форд" и лек автомобил „Мицубиши", при което няма пострадали хора, а са нанесени само материални щети на двете коли.

Пристигналите на място полицейски служители веднага усетили, че 53-г. водач на мицубишито не е „сам". Проверка с дрегер показала, че Н.Г. от Бургас е шофирал с наличие на 2,20 промила алкохол в издишания въздух. Той е задържан със заповед в ареста до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.

Друг почерпен вода е хванат през нощта във вторник, около 01:25 часа, на улица "България" в курорта Банско. Полицаите спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес", управляван от 36-г. С.Н. от Пазарджик. С техническо средство е установено, че той шофира с наличие на 1,40 промила алкохол в издишания въздух. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай