Петима пияни хванати през уикенда в Благоевградско

Петима пияни хванати през уикенда в Благоевградско | StandartNews.com

16-годишен тийнейджър бе заловен зад волана на лек автомобил „Форд Фиеста" на улица „Грънчар" в Якоруда. Младежът шофирал колата без да има документ за управление на МПС. По случая е образувано досъдебно производство.

Петима почерпени водачи хванаха полицаи в Пиринско през уикенда. „Шампион" е 42-годишният банскалия Б.К., който е спрян за проверка на улица "Цар Симеон" в Банско. С дрегер е установено, че шофира лек автомобил „БМВ" с 2,49 промила алкохол.

В „класацията" следва 25-г. К.С. от гърменското село Дъбница с 2,10 промила. Той е хванат на булевард "Гоце Делчев" в едноименния град с лек автомобил „Форд Фокус". Моторист с мотор „Априлия" е задържан на пътя с. Генерал Тодоров – с. Марикостиново. 40-г. А.Ш. от село Ново Ходжово карал с наличие на 2,03 промила алкохол.

54-г. З.К. от село Кочан е спипан късно в неделя да шофира пиян. Той управлявал камион с наличие на 1,89 промила алкохол. 19-г. младеж от село Абланица е спрян на улица "Пейо Яворов" в Гоце Делчев. Той шофирал лек автомобил „Ауди" с наличие на 1,25 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителите са задържани със заповед за в ареста до 24 часа, а срещу тях са образувани бързи производства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай