Панаир събира търговци и певци в казарма

Панаир събира търговци и певци в казарма | StandartNews.com

Хиляди жители на Неврокопския край ще атакуват традиционният есенен панаир в Гоце Делчев. Той ще се проведе от 15 до 21 септември и се организира от общината.

Ще бъде разположен в района на бившата казарма в града, за да има достатъчно място за търговците, посетителите и участниците в развлекателната програма. Ще се подредят над 50 сергии с най-различни стоки, ще се монтират и няколко полеви ресторанта. Кметството се е погрижило и за настроението на продавачи и купувачи. Ще има стрелбища, забавни игри, люлки, батути, изненади за малки и големи. В продължение на цяла седмица в бившата казарма ще има повече хора от войниците, които е имало преди години. Тук ще е пълно с народ от общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Сатовча и Гърмен.

„Панаирът с всяка изминала година се радва на изключителен интерес и масово посещение. Дано и очакванията на търговците за големи обороти се сбъднат. Организацията не е лека, но си струват усилията, след като има такъв наплив", заявиха от кметството в града под Пирин. Всяка вечер по време на есенния панаир ще има много музика и песни. На сцената ще се качат оркестрите "Неврокоп", "Ванита", "Европа", "Щуро маке" и «Импулси».

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай