Пако Рабан от Трънак стана клошар

Пако Рабан от Трънак стана клошар  | StandartNews.com

Варненският дизайнер Красимир Недялков стана модел в навечерието на 50-годишния си юбилей. Спецът, чиито тоалети са обличали Мария Илиева, Кристина Димитрова и Камелия Тодорова, си подари 50 ефектни фотосесии. Снимките от тях и от не по-малко впечатляващите превъплъщения на Недялков като Джак Спароу от "Карибски пирати", Лени Кравиц и дрипав клошар са публикувани в книгата "Пако Рабан от село Трънак". Томчето е дело на светския хроникьор Емилиян Ялъмов.

"Това е историята на един човек, който се ражда в бургаското село в местността Чудесните скали, а днес има зад гърба си 24 години кариера с над 100 авторски ревюта, участия в десетки модни форуми и фестивали. Псевдонимът му идва от факта, че Красимир е единственият нашенец, който подгрява ревюто на световноизвестния дизайнер Пако Рабан на 3 юни 1996 г. в зала 1 на НДК", разказва Ялъмов.

Краси се е снимал и в киното. При това макар и с малка роля си е партнирал в италианския сериал "Октопод" с Микеле Плачидо и Ириней Константинов. Последният му проект "Различен" е заедно с топмайсторката на макиажа Евелина Дойчинова и с фотографа Иван Тонев.

Големият купон за юбилея Краси Недялков ще вдигне на рождения си ден - 4 юни, с приятели, звезди от родния шоу бизнес, гости от модните подиуми в чужбина и с много взаимни изненади.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай