Отварят оферти за ремонти в Благоевград

Отварят оферти за ремонти в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Постъпилите оферти по обявена обществена поръчка „Възстановяване и ремонт на тротоарни настилки по уличната мрежа на Община Благоевград" ще бъдат отворени днес от 14:00 часа. Това ще стане в сградата на общинска администрация. Прогнозната стойност на поръчката е 233 333,33 лв. без ДДС. Критерият за възлагане на поръчката, съгласно Закона за обществените поръчки е „икономически най-изгодна оферта".

Час по-късно ще станат ясни и постъпилите оферти по обявена обществена поръчка „Възстановяване на хоризонталната пътна маркировка по уличната мрежа на територията на Община Благоевград". Прогнозната стойност на поръчката е 166 667 лв. без ДДС. И тук критерият за възлагане на поръчката е „икономически най-изгодна оферта".

В 15:45 часа ще бъдат отворени постъпилите оферти по обявена обществена поръчка „Монтаж, ремонт и поддръжка на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи като предпазни парапети и всякакво друго крайулично и крайпътно оборудване, свързано с организацията и безопасността на движението на територията на Община Благоевград". Прогнозната стойност на поръчката е 62 500 лв. без начислен ДДС. Ще спечели икономически най-изгодната оферта.

В 16:30 часа ще се отворят постъпилите оферти по обявена обществена поръчка „Поддръжка осветлението на площадното и подплощадното пространство на пл."Георги Измирлиев" и поддържане на фонтанни инсталации на два басейна на пл."Георги Измирлиев" и на фонтан, водна завеса и каскада в подплощадното пространство, както и поддържане фонтана на пл."Христо Ботев" в гр.Благоевград". Прогнозната стойност на поръчката е 33 333.33 лв. без начислен ДДС. Критерият за възлагане на поръчката, съгласно Закона за обществените поръчки, е „икономически най-изгодна оферта".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай