Откриха тялото на млад мъж в Кърджалийско

Откриха тялото на млад мъж в Кърджалийско  | StandartNews.com

Сигнал за намерен труп на мъж в землището на село Широко поле е подаден снощи в 20,15 часа в РУ-Кърджали, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Кърджали.

Незабавно е била изпратена дежурна оперативна група за оглед на място. Установено е, че 20-годишен жител на село Жинзифово е загинал от прободна рана в областта на гърдите. На мястото на престъплението е бил и автомобилът, който младежът използвал. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство и се издирва извършителят на деянието.

Полицията се обръща към гражданите, ако разполагат с информация за съмнителни лица в района на престъплението, както и за движението на автомобила на жертвата, да се обадят на тел.112 или в дежурната оперативна част на РУ-Кърджали– 0361/69 623 при гарантирана анонимност.

20-годишният младеж е работил на бензиностанция в Кърджали. От два дни не се бил прибирал вкъщи и близките го издирвали, защото мобилният му телефон не отговарял, разказват хора в селото, потресени от случилото се. Родителите се занимавали с животновъдство. Днес очакват брата на убития да се върне от чужбина. Преди години убитият младеж работил в Дания и Белгия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай