Оръжейници от „Арсенал" представиха над 100 изделия в Абу Даби

Оръжейници от „Арсенал" представиха над 100 изделия в Абу Даби | StandartNews.com

Над 100 най-различни изделия е представила казанлъшката оръжейна „Арсенал" на едно от най-големите международни изложения за военна техника в света - IDEX 2015, в столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби. Това съобщи шефът на търговското дружество на оръжейната компания, „Арсенал 2000" , Христо Ибушев пред заводския вестник „Трибана Арсенал".

Екипът на „Арсенал" се е завърнал от изложението не само с нови и приятели и възможности за нови пазари, но и с няколко реални договори за производство на оръжейни продукти, както и с опции за още няколко големи поръчки. „На практика това е най-успешното участие на фирмата в това престижно изложение, което затвърди световния имидж на марката „Арсенал"", добавя Ибушев-младши. Добрата локация на павилиона на „Арсенал" в Абу Даби го е превърнал в един от акцентите на оръжейния панаир, в който „Арсенал" участва за 9-ти път.

През следващия месец в Бразилия – от 14-ти до 17-ти април, казанлъшките оръженици ще се представи в друго световно изложение - LAAD, в бразилския мегаполис Рио де Жанейро.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай