Огнеборци потушиха пожар в училище в Джебел

Огнеборци потушиха пожар в училище в Джебел | StandartNews.com

Кърджали. Сигналът за пожара в сградата на Професионална гимназия „Руска Пеева"в Джебел е подаден след 17 часа в понеделник. Екип на местната пожарна служба е бил изпратен незабавно на мястото на произшествието, съобщават от ОД на МВР Кърджали

В сградата не е имало учебен процес. Огънят тръгнал от стаята на директора, където изгорели мебели, техника и документи. За около 20 минути пламъците са били локализирани и потушени. Причините за пожара са в процес на изясняване.

От полицията съобщават още, че тази нощ около 2 часа в Момчилград. е горял навес. След подадения сигнал незабавно е бил изпратен екип на пожарната служба, който потушил огъня. Изгорели са постройката и 8 кубика дърва за огрев. Причините за пожара са също в процес на изясняване. В полунощ е подаден сигнал и за горящи сухи треви в землището на село Главатарци.Трима огнеборци от службата в Кърджали са потушили огъня. Няма нанесени материални щети.
На четирима пожарникари се наложило да влезнат през тераса на апартамент в кв."Възрожденци" в областния център, за да изключат електрическа печка в жилището и предотвратят пожар..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай