Огън вилня в камион, кола и барака

Огън вилня в камион, кола и барака | StandartNews.com

Три пожара бяха потушени от огнеборци в Пиринския край през уикенда Селскостопанска постройка лумна в пламъци в петричкото село Рупите. Сигнал за инцидента е подаден в събота към 15:20 часа. Огънят е загасен от пожарникари от РС ПБЗН - Петрич. Унищожени са 500 бали сено. Причината за пожара е човешка небрежност при боравене с открит огън.
Товарен автомобил „ДАФ" пък се запаи в неделя сутринта към 09,40 часа в Благоевград. Камионът бил паркиран в квартал „Грамада". Огнената стихия е потушена от екип на РС ПБЗН в областния център. Изпепелени са електрическата инсталация, части от изолационна кора и пластмасови решетки. Причината най-вероятно е техническа неизправност.

Полицията пък разследва за палеж инцидент в лек автомобил „Фолксваген Голф", който изгоря в понеделник през нощта. Сигнал за инцидента е подаден към 01:20 часа, колата била паркирана в жилищен комплекс „Струмско център". Огнеборци се справили бързо с огъня. Причината за пожара се изяснява, най-вероятно става дума за умишлен палеж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай