Община Генерал Тошево инициира кампания "Попитай кмета"

Община Генерал Тошево инициира кампания "Попитай кмета" | StandartNews.com

Всеки последен работен ден от месеца кметът и неговият екип в Генерал Тошево ще отговарят на въпроси и предложения на граждани от общината, съобщават от добруджанското кметство.

Оттам уточняват, че инициативата е продиктувана от един от основните приоритети, залегнали в програмата на екипа за мандата – публичност и откритост на управлението. За целта в края на всеки месец – в последния му работен ден, ще се провежда среща между гражданите и общинското ръководство, като първата такава среща е насрочена за 29 февруари в голямата зала на кметството. Целта, която си поставя кампанията е чрез диалог да се активират гражданите и да участват по-активно в управлението, като се ангажират с намирането на решения на местните проблеми. По време на срещите с кмета и екипа гражданите ще могат да задават директно въпроси, както и да правят предложения. Освен по време на срещата от общината обявяват, че питания и предложения и препоръки могат да се отправят и предварително на електронен адрес.

Освен да чуят гласа на избирателите си местните управници ще представят пред хората актуалните задачи за месеца и ще анонсират най-важните предстоящи проекти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай