Обещано: Цветанов дари 10 компютъра на училището в с. Дебрен

Обещано: Цветанов дари 10 компютъра на училището в с. Дебрен | StandartNews.com

Благоевград. Заместник-председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов направи дарение от 10 лаптопа в Основно училище „Свети Климент Охридски" в гърменското село Дебрен. Той пристигна в селището в понеделник следобед, за да изпълни своето предизборно обещание – да осигури въпросната техника за учениците, макар че кандидатът на ГЕРБ Верхад Ислямов не успя да спечели изборите за кмет в община Гърмен.

Цветанов бе придружен от областния кординатор и депутат Даниела Савеклиева. Посрещна ги директорът на училището Верхад Тупчиев и помощникът му и неуспял кандидат за общински управник Верхад Ислямов. Цветанов отново акцентира, че не иска това дарение да бъде политизирано. „Това е една възможност децата да се обучават в едни по-съвременни условия", каза той. Заместник-председателят на политическа партия ГЕРБ се обърна и към учениците с призив да бъдат стопанисвани добре компютрите, за да се ползват и от бъдещите възпитаници на убечното заведение.

По-късно той се срещна с партийния актив в общините Гърмен и Гоце Делчев. На срещата в града участваха и активисти от структурите в общините Сатовча и Хаджидимово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай