На кино за 2 лв в Казанлък

На кино за 2 лв в Казанлък | StandartNews.com

За трета поредна година София Филм фест ще гостува в Града на розите

Стара Загора. За трета поредна година София Филм Фест ще гостува в Казанлък с истински киномаратон. От 27 до 30 октомври почитателите на седмото изкуство ще могат да гледат някои от най-новите ленти от българското и европейското кино.

Благодарение на подкрепата на общината цената на билетите ще е само 2 лева, а за ученици, студенти и пенсионери - по 1 лев. Прожекциите са в кино „Лекс", а предварителната продажба на билети започва на 20 октомври, понеделник, в културно-информационния център.

Очакваният празник на киното в Града на розите ще стартира на 27 октомври с един от най-новите български филми, чиято премиера беше в рамките на 18-ия София Филм Фест през март и получи наградата на фестивалната публика – „Последните черноморски пирати", на режисьора Светослав Стоянов и сценаристката Ваня Райнова. Филмът ще бъде представен лично от операторите на филма – Орлин Руевски и Иван Николов.

Третото издание на „София Филм Фест в Казанлък" е част от проекта „Операция Кино", който екипът на Арт Фест разработва и реализира от 2010 година.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай