Музика на открито в Благоевград

Музика на открито в Благоевград | StandartNews.com

Изкуството продължава да властва в Благоевград. След театралния фестивал, филмфеста, 3Д фестивала, мащабните кампании, свързани с книгата, благоевградчани ще бъдат зарадвани с пет концерта на открито.

Първият е на Камерна опера – Благоевград. Екипът е подготвил различен сценарий, като ще се включат с две изяви - на 12-и юни и 19-и юни, от 19,00 часа на площад „Македония". Едни от най-известните български изпълнители - DJ Дончo, Михаела Филева, Pavell, Venci Venc', Пламен и Иво, Жана Бергендорф, Криско, Сантра, Моисей, Кристо, Лора Караджова и 100 Кила, ще пеят на сцена на пл. „Георги Измирлиев" на 18-и юни от 20:00 часа. Те ще участват в концерта на радио и телевизия „The voice".

Летните музикални вечери на открито в Благоевград ще бъдат закрити с два концерта на 23-ти юни. Първият е на Китаро-мандолинен оркестър "Пирински звуци" от 18:30 часа. Той ще се проведе в двора на Мощанска къща в стария кв. „Вароша", а вторият ще е на Биг Бенд – Благоевград, който ще свири на площад „Македония" от 19:30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай