Морето изхвърли удавницата във Варна

Морето изхвърли удавницата във Варна | StandartNews.com

Варна. На петия ден след изчезване на момичето, което се преметна през терасата на крайбрежно заведение в морето след полунощ, морето изхвърли на брега тялото му.

Спасителите са го забелязали, по описание е същото, което се е давило онази нощ в сряда срещу четвъртък, потвърди за "Стандарт" шефът им на централния плаж Георги Есов.

Вълните са изхвърлили трупа точно до някогашния централен мост под големите стълби в Морската градина. Тялото е полуразложено, морската вода е вече 19-21 градуса, обясниха от съдебна медицина, чийто екип заедно с полицаи е на мястото на плажа.

Потвърдена е самоличността на загиналата. 34-годишната Катерина Кънева бе издирва от приятели и роднини. Според подадения сигнал за издирване от нейните близки тя е била в същата фатална нощ в сряда срещу четвъртък миналата седмица в крайбрежно заведение. Жената живее и работи във Великобритания заедно с приятеля си Константин и малкото им момченце. По ирония на съдбата сякаш морето я върна и след смъртта й на любимото й място във Варна. На този етап още не можем да идентифицираме личността на удавницата, категоричен беше шефът на ОД на МВР Николай Калчев. Предстои разпознаване от близките й. От съдебна медицина потвърдиха единствено, че това е удавницата от фаталната нощ миналата седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай