Млада жена е ранена след сблъсък на ТИР и лека кола

Дама зад волана потроши пешеходка в Сандански

Млада жена е ранена след сблъсък на ТИР и лека кола | StandartNews.com

Благоевград. 21-годишна жена от Кочериново е ранена в тежка катастрофа между ТИР и лек автомобил край Благоевград. Инцидентът е станал снощи около 23.00 ч. в района на Антените на главен път Е-79 край града, съобщи информационният сайт struma.bg. Пострадалата е закарана с линейка в Спешно – приемно отделение на благоевградската болница.

Полицията е извършила оглед на мястото на инцидента. Разследват се причините за катастрофата. Лекият автомобил е шофиран от 25-годишен благоевградчанин. Той също е закаран за преглед в СПО. На двамата шофьори е взета кръвна проба за алкохол.

Дама зад волана потроши пешеходка в Сандански

Лек автомобил, шофиран от жена, блъсна пешеходка на улица "Стефан Стамболов" в Сандански. Пътният инцидент е станал около 16.40 часа във вторник. Кола „Инфинити", управлявана от 40-годишна водачка от София, се движела с несъобразена скорост. Возилото ударило 33-годишна санданчанка. Пострадалата е получила фрактура на китката на лявата ръка. Тя е настанена за лечение в МБАЛ – Сандански, нямя опасност за живота й. За случая е уведомена Районна прокуратура в южния град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай