Млад мъж се обеси на дърво в Пирин планина

Млад мъж се обеси на дърво в Пирин планина | StandartNews.com

Млад мъж от София бе отрит обесен в гориста местност в Пирин планина, край село Обидим. 27-годишният столичанин изчезнал от дома на родителите си в селището на 2 април. Два дни по-късно близките му подали сигнал в полицията в Банско, че от него няма ни вест, ни кост.

Веднага започнало издирване. Преди година родителите му купили селска къща, ремонтирали я и често отсядали в нея през почивните дни. Жителите на селото били информирани, че има вероятност момчето да е в района. Над 100 човека от Обидим, от съседните села тръгнали да обикалят гората. Полицаите се включили и със следово куче в акцията. безжизненото тяло на младия мъж е открито във вторник по обяд да виси на дърво в гората, на около 3 километра от селото. По трупа няма следи от насилие.

Не е ясно каква е причината за самоубийството, но има данни, че младежът е имал сериозни здравословни проблеми. „И друг път е изчезвал от дома си. Няма нищо криминално в случая. Образувано е досъдебно производство", уточниха от ОД на МВР – Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай