Министър и миска идват за дерби във Враца

Министър и миска идват за дерби във Враца | StandartNews.com

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и Радост Тодорова, която представи България на „Мис Вселена", ще гледат футболното дерби между Ботев (Враца) и Етър в петък. Битката е за върха в северозападната „В". Сблъсъкът между претендентите за място в професионалния футбол започва от 15.30 ч. на стадиона във Враца.

Спортният министър е потвърдил поканата, получена от кмета на града Калин Каменов. Най-популярната фенка на врачани Радост Тодорова, която е носителка и на короната „Мис Национален отбор по футбол", вече призова запалянковците от родния си град да подкрепят отбора на стадиона.

През последните дни ръководството и футболистите на Ботев са предприели масирана информационна кампания, за да привлекат повече публика на мача. Футболистите обикалят школата в града, за да поканят лично и най-малките си привърженици. Преди мача ръководството на Ботев пусна билети на промоционални цени. Днес цената е 1лв., а в деня на дербито ще е на редовните 2 лв. Кметът Калин Каменов покани лично всички ученици да посетят мача, като за тях входът ще е безплатен. Големите фирми в града също са се активизирали и поръчват пропуски за своите служители. От полицията гарантираха реда и охраната на масовото мероприятие. Патрулни коли ще посрещнат, ескортират и изпратят агитката от Велико Търново, която се очаква да дойде с един автобус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай