Меломани на блус и джаз в Благоевград

Меломани на блус и джаз в Благоевград | StandartNews.com

Кралицата на испанския блус Биг Мама Монтсе ще пее на фестивала

Второто издание на Международния фестивал „Благоевград Blues and Jazz 2016" ще е впечатляващо за всички фенове на тези музикални жанрове. На сцената в Благоевград излиза кралицата на испанския блус Биг Мама Монтсе в дует със Систър Марион. Събитието ще се проведе на 25 и 26 март в залата на Драматичен театър „Никола Вапцаров". Шоуто ще започва в 20,00 часа в двете поредни вечери.

Община Благоевград осигури присъствието на едни от най-добрите изпълнители - „Big Mama Montse & Sister Marion", зашеметяващите Delta Roosters, феноменалните „Подуене Блус Бенд" и Васко Кръпката, „Биг Бенд" - Благоевград и талантливият млад благоевградчанин Лъчезар Кацарски, дамите от „Sentimental Swingers & M. Yossifov Sexte"t и младите, енергични и динамични „Soulful Band" от Будапеща.

Почитателите на блус и джаз музиката ще се радват не само на своите любимци, но и на много изненади, докато слушат известни парчета в единствения по рода си фестивал в България, който обединява двата стила. И ощие една добра новина за меломаните - входът за уникалното шоу на звездите е свободен. Партито за най- големите почитатели ще продължи и след полунощ в Пиано бар „Limited" в Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай