Мъртвопиян шофьор посрещна Нова година в килията

Мъртвопиян шофьор посрещна Нова година в килията | StandartNews.com

Благоевград. В килия на полицейския арест в Гоце Делчев посрещна новата година мъртвопиян шофьор. 24-годишният А.Д. се почерпил повече от солидно в новогодишната вечер и се качил в колата си. Смятал, че по пътя няма полицаи в празничната нощ. Около 23:30 часа във вторник на улица "Места" в Хаджидимово полицейски служители на РУП - Гоце Делчев спрели за проверка лек автомобил „Фиат", управляван от пишман водача, който е от село Абланица.

С техническо средство е установено, че младият мъж е седнал зад волана и шофира с наличие на 3,17 промила алкохол в издишания въздух.

Веднага е задържан със заповед до 24 часа в ареста, а срещу него е образувано бързо производство.

Двама в ареста заради трошене на коли

Двама мъже бяха арестувани за увреждане на чужди автомобили в Благоевград. Полицейски служители на 01 РУП - Благоевград, са вкарали в ареста със заповед за задържане до 24 часа 37-годишния благоевградчанин Л.Х. За времето от 04:40 часа до 05:30 часа в последния ден на 2013 г. Той увредил стъклото на задна врата на лек автомобил „Мерцедес", паркиран на улица „Крали Марко" в града. Арестуваният е с регистрирани криминални прояви. По случая е образуван заявителски материал.

Около 04:00 часа на 1 януари е получен сигнал в РУП – Банско, че непознат и пийнал мъж си изкарва яда на лек автомобил „Пежо". Колата била паркирана пред нощно увеселително заведение в курорта. Полицаите са хванали 24-годишния банскалия В.К. След извършен оглед на местопроизшествието е установено, че е счупено стъклото на задната лява врата и са срязани предните гуми на автомобила. За случая е уведомена Районна прокуратура - Разлог.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай