Лятно кино без пари в курорта Банско

Лятно кино без пари в курорта Банско | StandartNews.com

Банско. Безплатно лятно кино ще гледат банскалии и техните гости през уикенда в курортния град. На централния площад в Банско ще са прожекциите, а инициативата е на ръководството на общината. Целта е да се провокират любителите на Седмото изкуство да отидат на кино под звездите.

В петък от 21.15 ч. ще се завърти лентата на филма на Уди Алън „На Рим с любов", с участието на Пенелопе Крус, Оливия Уайлд, Алек Болдуин. Сюжетът е следният - възрастна американска двойка лети за Рим, за да се срещне с годеника на дъщеря си, но невротичният баща на момичето - диригент по професия, не харесва младежа. Във филма на Алън италианската столица се превръща в място на безгрижни истории, които си заслужава да бъдат разказани.

В събота по същото време зрителите ще видят най-новия български филм „Джулай". Две стари приятелки, които решават да се отправят на лудо пътешествие и да посрещнат "Джулай морнинг" на морския бряг. По пътя към тях се присъединява Лили и купонът започва – пътуване, музика, смях, море. Входът за двете прожекции е свободен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай