Криминалисти оглавяват полицията в Монтанско

Криминалисти оглавяват полицията в Монтанско | StandartNews.com

Монтана. Четирите районни полицейски управления в Монтанско от 20 февруари имат нови началници, съобщиха от областната дирекция на МВР. Със заповед на министър Цветлин Йовчев и четирите места заемат полицаи, работели досега като криминалисти.

 

В Монтана поста се поверява на главен инспектор Красимир Кирилов (на снимката), завеждащ криминалния сектор на областната дирекция. Районното в Берковица поема Бисер Йончев, досегашен завеждащ сектор „Криминална полиция" в управлението. Криминалист е назначен за началник и на управлението във Вършец – Мартин Йонин. И той е работил по разкриване на престъпленията в същото управление. Само в Лом началник на управлението става Владимир Владимиров, досегашен началник на полицейския участък във Вълчедръм.

 

Двама от десегашните началници – на Лом – Мирослав Вътев и на Берковица – Валери Йорданов, са пенсионирани. Шефът на РУП Монтана Даниел Псалтиров, който при бившия министър Цветан Цветанов бе и шеф на ОД на МВР, става главен разследващ полицай в отдел „Досъдебно производство". Шефът на управлението във Вършец Виктор Михайлов е назначен за началник на полицейския участък в село Георги Дамяново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай