Крава на пътя вкара семейство в болница

Крава на пътя вкара семейство в болница | StandartNews.com

Банско. Крава на шосето предизвика катастрофа и рани съпрузи. Пътният инцидент станал във вторник около 19:20 часа между Банско и Добринище.

41-годишният правоспособен водач Б.Х. шофирал лек автомобил „Опел Астра". Той и съпругата му се прибирали към дома си в Добринище. Изведнъж на входа на гради ги „посрещнала" оставена без надзор крава. Добичето изскочило внезапно на пътното платно и шофьорът не могъл да избегне челния удар. Вследствие на сблъсъка с четириногото са пострадали водачът и 39-годишната му съпруга Н.Х. Двамата са транспортирани с линейка до МБАЛ – Разлог. Медиците установили, че съпрузите са с контузно - порезни рани в областта на главата и ръцете, няма опасност за живота им. Мъжът е освободен за домашно лечение, а жената е оставена в болница под лекарско наблюдение.

Лек автомобил „Фолксваген Голф" пък блъсна велосипедист във вторник около 15:40 часа. 63-годишният водач Г.Б. от Добринище пътувал от Банско за Разлог. 23-годишният банскалия М.Я. тръгнал да пресича неправилно шосето с колелото си, когато бил пометен от колата. Пострадалият велосипедист е транспортиран в разложката болница. При прегледа е установено, че има контузна рана в областта на главата. По двата случая са изготвени докладни записки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай