Кола блъсна момче на улица в Симитли

Кола блъсна момче на улица в Симитли  | StandartNews.com

Водач допусна пътен инцидент с дете на улица в Симитли в петък през деня. Във Второ РУ-Благоевград е получено съобщение за станало ПТП в града към 15:35 часа. Лек автомобил „Опел Астра", шофиран от 54-годишен водач от Симитли, се движел по улица „Васил Левски", където играели деца. Едно от тях внезапно изскочило на платното за движение и било блъснато от колата. 10-годишното пострадало момче е транспортирано в Спешно-приемно отдебение на МБАЛ-Благоевград. След извършен медицински преглед е освободено без констатирани травми. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на автомобила е отрицателна.

31-годишен каруцар от с. Гърмен пострада в катастрофа на пътя между село Дъбница и Гоце Делчев. Той излязъл с каруцата вляво от платното за движение и се ударил в движещия се там лек автомобил „Рено", управляван от 40-годишен водач от София. С натъртване на десен крак и без опасност за живота е пострадал каруцарят, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на двамата мъже са отрицателни.

Бързи производства са образувани срещу четирима пияни шофьори. Петричанин е хванат в Сандански да кара лек автомобил „Опел Вектра" с наличие на 2,03 промила алкохол. 51-г. А.П. от с. Кавракирово пък шофирал лек автомобил „Ауди" с наличие на 1,38 промила алкохол в съседното с. Кърналово. 39-г. благоевградчанин Д.П. е заловен на булевард "Св. св. Кирил и Методий" в града зад волана на лек автомобил „Протон 415" с наличие на 1,48 промила алкохол в издишания въздух. В Благоевград е задържан и 32-г. А.Т. от сатовчанското с. Вълкосел, който управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф" с наличие на 1,43 промила алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай