Кобилкина търси еко зона за Център за щастливи семейства

Кобилкина търси еко зона за Център за щастливи семейства | StandartNews.com

Велико Търново. Специални часове по сексуално образование да се въведат в училище предлага сексоложката Наталия Кобилкина. Тя вече чете подобни лекции безплатно в няколко столични гимназии. Според нея часовете по адекватно сексуално знание в българската образователна система, е най-добре да са насочени към 15 и 16-годишните ученици. Кобилкина изнесе лекция по въпросите на любовта, семейния живот и сексуалността пред великотърновци.

"Обикновено моите курсове се посещават от жени, затова бях приятно изненадана, че тук имаше много мъже", каза рускинята, която от 6 гoдини е женена за българин. Старата столица според нея е град с много силни семейни традиции. Винаги в по-малките градове семейството е важно и ценно, казва сексоложката.

"Да се научиш да обичаш себе си, е първото и най-важно нещо, за да намериш любовта в живота си. Трябва да приемаш тялото си и своите качества, да не се осъждаш, да си прощаваш и да се потупваш често по рамото", са част от съветите и за успех в любовта. Кобилкина разкри пред болярите, че целта и е да открие след една-две години "Център за щастливи семейства". То ще бъде в екологичен район къде близостта с природа не е нарушена и има силна и положителна енергия.

"От два дни съм във Велико Търново и усещам че хората и града са заредени с много положителна енергия. На подобно място ще бъде и бъдещият център, който може да се финансира и по европроект", разкри Кобилкина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай