Кмет с два поздрава на Благовещение

Кмет с два поздрава на Благовещение | StandartNews.com

Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов поздрави съгражданите си с днешния християнски празник, а дамите – и за Деня на благоевградчанката.

„Благовещение е един от най-светлите християнски празници, на който църковните камбани възвестяват благата вест за раждането на Спасителя. Това е ден, който носи надежда и ново начало. Пожелавам на всички ви здраве, да получите своята блага вест, да бъде топло и светло в домовете и семействата ви! Да бъде честит големият християнски празник Благовещение!", пише в първия поздравителен адрес.

Градоначалникът с удоволствие и радост поздрави дамите по повод Деня на благоевградчанката. „Вие, жените на Благоевград, заслужавате признателност и уважение за безкрайната Ви отдаденост, с която пазите традициите и духа на българското семейство, за силата, с която ни подкрепяте в трудните моменти и за умението Ви да постигате баланс и хармония. Вие сте благословени да дарявате живот, да отглеждате и възпитавате нашите деца. Вие, жените, сте нашето вдъхновение и нашата сила. Благодарение на Вас светът е по-подреден и красив", пише кметът. Бъдете до нас във всеки един момент от живота ни, защото имаме нужда от Вас. Желая Ви здраве, прекрасни мигове и сбъднати мечти, така завършва поздрава на градоначалника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай