Клиенти на ЧЕЗ искат по-добра поддръжка на мрежата

Клиенти на ЧЕЗ искат по-добра поддръжка на мрежата | StandartNews.com

Благоевград. Над 30 конкретни казуса разкриха клиенти на ЧЕЗ по време на мобилната приемна в Благоевград в петък. Сред най-честите оплаквания бяха липсата на по-добра поддръжка и реконструкция на мрежата в отделни населени места в Пиринския край. Други теми на разговор бяха изместването на електромери и изграждането на допълнителни съоръжения за гарантирането на добра услуга от страна на дружеството.

Компанията се ангажира да разгледа детайлно всеки въпрос и да предостави конкретен писмен отговор. Този ползотворен диалог с потребителите има за цел подобряване на обслужването. Въз основа на резултатите от приемната ще бъдат набелязани конкретни мерки, с които ще се подобри работата на ЧЕЗ в полза на клиентите", увери Борислава Луканова, пиар експерт в ЧЕЗ България.

С гражданите в Благоевград се срещнаха регионалните ръководители от четирите основни направления в ЧЕЗ Разпределение България – „Експлоатация и поддържане", „Развитие на мрежата", „Реализация на инвестициите" и „Мерене и управление на данните", представители на ЧЕЗ Електро България и на дирекция „Обслужване на клиенти" в дружеството.

Инициативата в Благоевград е част от кампанията, която компанията стартира на 20 октомври, за организиране на приемни в 14 населени места от Западна България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай