Казанлък изпраща двама щастливци на изложбата в Лувъра

Казанлък изпраща двама щастливци на изложбата в Лувъра | StandartNews.com

Двама щастливци от Казанлък ще имат уникалната възможност да видят на живо изложбата на тракийските съкровища в Лувъра и да присъстват на представянето на Казанлък във френската столица.

Щастливците, които ще бъдат включени в официалната казанлъшка делегация, ще бъдат определени чрез жребий от участнците в анкетата за наследството и визията на Казанлък, поясниха иниицаторите от общината. Участниците в анкетата трябва да отговорят на въпроса „Кои са богатствата на Казанлък, които светът трябва да види?" и да направят най-пълна и оригинална визитка на Казанлък.

За писмата с отговорите са поставени две специални кутии в залата на културно-информационния център на ул. „Искра" №4, могат да се оставят и в счетоводството на общината, допълват от общинският пресцентър. Бланките с въпросите могат да се изтеглят от интернет страницата на общината www.kazanlak.bg в рубриката „Пресцентър" или да се вземат от ифоцентъра. Попълнената анкета може да се изпрати и в сканиран вид на e-mail адреса на общината - [email protected].

Срокът за получаване на отговорите в анкетата е 31 март. Два дни след това в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на двамата щастливци, които ще пътуват за Париж за сметка на общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай