Катастрофирал и тежко ранен младеж опита да скрие ПТП-то от полицията

Катастрофирал и тежко ранен младеж опита да скрие ПТП-то от полицията | StandartNews.com

Младеж пострада тежко в катастрофа в село Сатовча късно в понеделник и направи опит да потули случая. 19-годишният водач шофирал лек автомобил „Фолксваген Пасат" по улица „Т. Шопов" в населеното място с несъобразена с пътните условия скорост. На ляв завой губи контрол и колата излетява вдясно от пътното платно. Возилото се блъска челно в къща, а след това се удря в паркирал вляво от шосето автобус „сетра".

След станалия пътен инцидент младият водач, който имал сериозни травми, не уведомява органите на МВР и напуска местопроизшествието. Пострадалият Валентин Г. е транспортиран първо в МБАЛ „Иван Скендеров" в Гоце Делчев, а след това и в МБАЛ - Благоевград. Младежът е с фрактура на черепа и счупен първи шиен прешлен. Има реална опасност за живота на водача, уточниха от пресцентъра на ОД МВР – Благоевград.

„Дано момчето се оправи и възстанови. Непрекъснато следим за чистотата по улиците, да няма никакви материали по тях, за да няма предпоставки за катастрофи. Най-вероятно е карал доста бързо и белята е станала", коментира от кметството в Сатовча.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай