Катастрофи и ножове в нощта на Трифон Зарезан

Катастрофи и ножове в нощта на Трифон Зарезан | StandartNews.com

Честването на Трифон Зарезан в Благоевградско не се размина без пострадали след употребата на алкохол. Млад мъж, който се почерпил за празника, катастрофира с мотор към 23 ч в събота край благоевградското село Падеш. А.К. е получил открита рана на главата. Оказана му е първа медицинска помощ в Спешното на МБАЛ-Благоевград. Медиците зашили раната му, по-късно пациентът е настанен за лечение в отделението по хирургия.

В неделя през нощта, към 3 ч лек автомобил пък се блъсна в района на село Градево, на пътя Симитли - Банско. Пострадал е 20-годишният Красимир Н. от Симитли, също приет за лечение в благоевградската болница.
Младеж, който е македонски гражданин, бе нападнат и ранен към 5 ч в неделя на централна улица в Благоевград. Той бил с компания на обиколка из заведенията в града. В едно от тях се спречкали с група посетители. На излизане неизвестен нападател нападнал македонеца с нож и му нанесъл порезна рана на ръката, която не е дълбока. Зашита е от лекарите в спешното отделение. Полицията разследва трите инцидента и причините за тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай