Изкупиха водните пояси в Царево (ВИДЕО)

Изкупиха водните пояси в Царево (ВИДЕО) | StandartNews.com

Царево закъса за водни пояси. Причината е, че туристите в града изкупиха всичките надуваеми съоръжения. Те се оказаха най-оборотната стока в Царево по време на фестивала "Изпързаляй лятото", съобщи "Черноморски фар". Още преди официалното откриване надуваемите съоръжения бяха изкупени от всички павилиони за плажни стоки. Водещият фестивала Део дори призова онези, които са използвали поясите си, да ги предоставят и на другите желаещи туристи да се пуснат по пързалката.

Очаква се скоро 150-метровото съоръжение да заработи. Липсата на вода по пързалката не спря ентусиастите да се разхождат по нея с пояси. Фестивалът започна официално, туристите се забавляваха с останалите атракции на фестивала, който е разположен на пристанище Мичурин. Те се разхождаха с корабчето "Робинзон", което тръгва от порта и вози летовниците 300 метра навътре в залива. Любителите на адреналина разпускат с уейк борд, водни колелета и батути. Фестивалът продължава до неделя, като всички плажни атракции са безплатни.

Кметът на Царево Георги Лапчев се похвали с 10% ръст на туристите. Той заяви, че легловата база е заета на 100% и дори той не е успял да намери свободни места за свои приятели.

Вижте как се забавляват хората по света с огромната пързалка:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай