Хотел в Банско с нови социални каузи

Хотел в Банско с нови социални каузи | StandartNews.com

"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" инициира няколко различни социални каузи през април. Вчера хотелът покани децата от Дневен център за деца с увреждания „Здравец" за вълнуващ ден на игри и развлечения. В следобедните часове мениджърският екип посрещна малките гости с апетитни закуски, вкусни десерти, пресни плодове и сокове на салон Бела Виста.

След вкусния обяд някои от децата се позабавляваха в закрития плувен басейн и вътрешното джакузи в спа центъра, докато останалите се отдадоха на забавни игри в Детския клуб, обгрижвани от персонала на хотела. В края на вълнуващия ден, децата изненадаха Генералния мениджър г-н Атанасиос Манос с ръчно изработен венец в знак на благодарност за приятното изживяване, превърнало се в годишна традиция.

Седмица по-рано, екипът на хотела се ангажира и с друга местна благотворителна инициатива и направи дарение на спално бельо на родилното и детското отделение на болницата в Разлог. В същия ден, мениджърите посетиха и дома за възрастни хора „Свети Панталеймон" в село Драглище, където също спазвайки стара традиция занесоха комплекти спално бельо.

„Предприемането на благотворителна дейност е важна част от календара на социалните събития, които орагнизираме всяка година. Надяваме се, че активната подкрепа, която оказваме на нуждаещите се ще послужи за пример и ще вдъхнови повече хора да се включат в такива благородни каузи. Ние не само ще запазим традицията да подпомагаме околните социални домове, но ще продължим да търсим и нови възможности да подкрепяме местната общност, коментира по повод на организираните инициативи, Генералният мениджър на 5-звездният хотел Атанасиос Манос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай