Хотел „Кемпински“ в Банско с поредна награда в Кицбюел

Хотел „Кемпински“ в Банско с поредна награда в Кицбюел | StandartNews.com

За трета поредна година "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" стана горд носител на титлата „Най-добър ски хотел на България", присъдена от най-престижната организация в международната ски индустрия- Световните ски награди.

Официалното награждаване се проведе в австрийския хотел A-ROSA Кицбюел и събра над 200 пазарни лидери и водещи експерти в ски туризма от Северна и Южна Америка, Европа, Азия и Австралия. Събитието бе част от специално подготвената за участниците тридневна програма от развлекателни активности и занимания. На бляскавата гала церемония бяха отличени най-добрите ски курорти, хотели и вили от цял свят. Сред поканените ВИП гости на червения килим бе и генералният мениджър Карстен Зойберт, който имаше удоволствието лично да приеме почетната статуетка от името на хотела.

„За всички нас в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е чест да бъдем удостоени с това ценно отличие за трети път", коментира г-н Зойберт. „Допълнителна причина за радост е и факта, че отново споделяме триумфа си с курорта Банско, който също за поредна година бе избран за „Най-добър ски курорт на България". Вярвам, че тези две награди затвърдяват позициите както на хотела, така и на дестинацията като лидери в предлагането на първокласни ски изживявания и качествено обслужване на световно ниво. Благодарим на всички наши гости за тяхната лоялност и подкрепа. С нетърпение очакваме да ги посрещнем за незабравима зимна ваканция през предстоящия ски сезон и да оправдаем гласуваното доверие!".

Тази година бе много успешна за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, който само преди месец получи и друго елитно международно признание- награда за отличен брандинг от световната организация Superbrands. През месец септември пък хотелът спечели награда за „Водещ спа хотел на България" от Световните туристически награди 2015 и „Най-добър спа център на хотел в България" от Световните спа награди 2015. Наред с всички тези отличия от световен ранг е и TripAdvisor Сертификат за Отличие „Hall of Fame" базиран на петте поредни Сертификата за Отличие на хотела от 2011 досега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай