Губернаторът на Пиринско вече има заместници

Губернаторът на Пиринско вече има заместници | StandartNews.com

Благоевград. Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов връчи заповедите за назначение на двамата си заместници Анна Бистричка, която е областен координатор на Движение „България на гражданите", и Асим Адемов от ГЕРБ.

„Искам да ви уверя, че заедно ще изградим един добър, компетентен и ефективно работещ екип", каза губернаторът. Предстои до часове ресорите да се разпределят между двамата му заместници. „Една дама би могла отлично да се справи с всички поставени й задачи", каза Анна Бистричка. „Аз ще се постарая да оправдая доверието, което ми е гласувано", сподели Асим Адемов.

51-годишната дама е с две висши образования – „Предучилищна педагогика" във Висш педагогически институт - Благоевград и „Право" в Югозападния университет. Вече 17 г. е адвокат, последните години обслужва правно община Струмяни. Има една дъщеря.

46-г. Адемов бакалавър по „Българска филология" от Пловдивския университет. Има и магистърска степен по Публична администрация в ЮЗУ – Благоевград. Той е общинският съветник от ГЕРБ в общински съвет – Гърмен, бе кандидат за евродепутат тази година. 20 г. е учител в Основно училище „Христо Ботев" в с. Долно Дряново, а от 2010 до 2013 г. е директор на школото. Семеен е, с две деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай