Губернатор положи цветя пред паметника на загинали полицаи

Губернатор положи цветя пред паметника на загинали полицаи | StandartNews.com

Благоевград. Областният управител на Благоевград Димитър Димитров поднесе днес цветя пред мемориала на загинали служители в двора на ОД на МВР Благоевград по повод празника на българските полицаи – 8 ноември.

„Поздравявам Ви сърдечно по случай Деня на Свети Архангел Михаил и професионалния празник на българската полиция", се казва в поздравителния адрес от Димитър Димитров до директора на ОД на МВР Васил Митов, началниците на структурните звена и служителите.

„Изказвам своята сърдечна благодарност за проявената висока гражданска отговорност и ангажираност на всички полицейски служители от ОД на МВР Благоевград в усилията им за твърдо и ефективно противодействие на престъпността. Във време, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно полагат грижи в името на реда, сигурността и закона. Гражданите очакват от Вас закрила и справедливост, а за да го постигнете, са необходими мотивирани, честни, самоотвержени служители, за които честта на професията стои на първо място", каза губернаторът.

Той пожела на полицейските служители здраве и сили да посрещат предизвикателствата, които им поднася всеки ден. Нека Свети Архангел Михаил закриля Вас и семействата Ви, нека Ви дава кураж и вяра по трудния път, който сте избрали! Честит празник!", завършва поздравителният адрес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай