Грейва естественото коледно дърво на Каварна

Грейва естественото коледно дърво на Каварна | StandartNews.com

Добрич. Официално в 17 часа в четвъртък ще бъдат запалени светлините на естественото коледно дърво в центъра на Каварна, съобщиха от морското кметство. От управата добавят, че богатата културна програма за предстоящите празници стартира още в сряда следобeд с концерт на възпитаниците на ЦДГ "Детелина", а от 18 часа в четвъртък в залата на читалището ще се състои спектакълът „Професия лъжец" на Теди Москов в изпълнение на актьорите от Държавен куклен театър Варна.

До празниците календарът е изпъстрен с множество изложби и други културни събития, като календара е включено и традиционното награждаване „Спортист на годината". Жителите и гостите на Каварна ще могат да се насладят на изпълненията на звезди, както всяка година. На 20 декември от 18 часа читалището ще събере желаещите да се гледат шоу-спектакъла на клуб „Флорета" - „Танцуващи звезди", със специалното участие на Део и Лео и професионалистите на „Dancing stars", а в новогодишната нощ на площада от 22 часа започва концертът на Tim Ripper Owens и Б.Т.Р.

Кметството е помислило по традиция и за най-малките, които с нетърпение очакват Дядо Коледа. Всички деца Добрия старец ще зарадва с лакомства от 16 до 20 декември във фоайето на читалището, където хлапетата ще могат да си направят и снимки за спомен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай