Граничен полицай се обеси на дърво

Граничен полицай се обеси на дърво  | StandartNews.com

Хасково. Граничен полицай от Ивайловград сложи край на живота си като се обеси на дърво. 32-годишният Альоша Милчев работил на българо-гръцкото ГКПП Славеево-Кипринос. Тялото му бе открито в събота по пътя между Ивайловград и Свирачи, близо до античната вила "Армира". След самоубийството на Альоша плъзнаха слухове, че причините да вземе крайното решение са проблеми в работата му. "Става въпрос за лична драма", категорични са обаче местните.

"Нямаше проблеми в службата, но съпругата и баща му бяха с тежки здравословни проблеми. Това е предполагаемата причина за самоубийството", казаха познати на Альоша. Те разказаха, че жената на Милчев от години е с един бъбрек. Наскоро се разбрало, че ще загуби и втория и трябва да мине на хемодиализа. Освен това из града се разчуло, че имала и онкологично заболяване.

Познати на младия граничен полицай предполагат, че психиката му не е издържала и макар че има две деца е решил да сложи край на живота си. В Ивайловград не са чували името на Милчев да е замесено в някакви афери, свързани със службата му. Напротив, местните го знаят като един от най-стриктните и изпълнителни служители на ГКПП-то.
Вчера Альоша бе погребан в родното си село Кондово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай