Глезят студенти в резиденция на Тато

3000 младежи пълнят Сандански на 8 декември

Глезят студенти в резиденция на Тато | StandartNews.com

Благоеврад. Около 3000 студенти ще атакуват курорта Сандански за празника си. Почти всички хотелски комплекси и частни квартири в града ще са пълни. "Очакваме заетост от близо 90%, като само в хотелите местата са близо 3000. Специално за студентския празник сме свалили цените на нощувките с 20%”, заявиха от Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите  и туроператорите в Сандански.

В бившата резиденция на Тодор Живков, която в момента е тризвезден хотел „Свети Врач”, ще глезят гостите си с вкусно кордон бльо – крехко пилешко в хрупкава панировка, на тържествената вечеря навръх 8 декември. За десерт ще има палачинка със сладолед, а предястието е зукини – пълнени тиквички. Вътрешен басейн с минерална вода пък ще помага на студентите да съчетаят тежките трапези със спорт. Три нощувки с три закуски и празнична вечеря струват в някогашната резиденция на Тато 145 лева. Тризвездните хотели предлагат пакет от 80 до 100 лева за две нощувки със закуски и тържествена вечеря. За групи от 25 души някои хотелиери предлагат подарък – бутилка марково уиски.

Техни колеги правят своеобразна томбола, като късметлиите плащат или половин цена, или ношувките са им изцяло безплатни. Клиентите могат да ползват безплатно и част от СПА-услугите. Много от младежите не пропускат да се разходят и до Гърция, тъй като Серес е само на един час път с кола, а Солун е на два часа от Сандански, твърдят хотелиери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай