Георги Кючуков областен лидер на БСП в Кърджали

Георги Кючуков областен лидер на БСП в Кърджали | StandartNews.com

Кърджали. Общинският лидер на БСП в Кърджали Георги Кючуков бе избран и за председател на областния съвет на социалистите. На проведено заседание неговата кандидатура бе предложена от депутата Милко Багдасаров и приета с пълно мнозинство, съобщават от червената централа в Кърджали. Традиционно за областен лидер в Кърджали се избира председателят на най-голямата общинска организация, аргументира се Багдасаров.

Сред основните си задачи Георги Кючуков посочи засилването на работата сред младите хора и привличането им в редиците на БСП. На заседанието социалистите приеха решение, според което околовръстният път на Кърджали е основен приоритет сред проектите, които ще бъдат реализирани при управлението на кабинета Орешарски.

Основна задача за левицата в областта е развитието на икономиката и осигуряването на нови работни места. 37–годишният историк и политолог Г. Кючуков в момента преподава история в СОУ „П. Р. Славейков" в Кърджали. Член е на БСП вече 13 години. Бил е председател на младежката секция, няколко мандата е общински съветник. В момента е председател на Комисията по образование, младежки дейности и спорт в местния парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай