Галина Стоянова посвети отличието „Човек на 21 век“ на всички казанлъчани

Галина Стоянова посвети отличието „Човек на 21 век“ на всички казанлъчани | StandartNews.com

Стара Загора. „Тази награда е за всички казанлъчани, за ръководния екип и екипа на общинската администрация, благодарение на които Казанлък излезе от ролята на малко провинциално градче и не само бе забелязан, но и достойно бе оценен на много високо ниво. Тази награда е наистина много престижна и заслужена за всички, които работят и уверено вървят напред в стремежа Казанлък да се утвърди като динамично развиващ се и проспериращ град и община". Това заяви първата дама на Казанлък Галина Стоянова, която бе отличена с престижното отличие „Човек на 21 век" в края на миналата седмица.

Кметицата бе посрещната в първия работен ден след наградата с огромен букет и пожелания за още много успехи, лични и на нейния екип.

С този международен приз се отличават хора с изключителен принос в развитието на своя град или бизнес с голяма обществена значимост и в интерес на гражданите. Призът е учреден от „Програма Произведено в България" и се дава за 13-и път, като тази година наградите бяха връчени лично от вицепрезидента Маргарита Попова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай