ЕЙ И ЕС и Гълъбово подписаха договора за рехабилитация на Младежки център

ЕЙ И ЕС и Гълъбово подписаха договора за рехабилитация на Младежки център | StandartNews.com

На официална церемония днес ЕЙ И ЕС България и община Гълъбово подписаха договор за рехабилитацията на Младежки център в града. Общината отговаря изпълни ангажимента си за изграждането на диги по близката река Сазлийка, които да предпазват комплекса от заливане при повишаване на речното ниво. Строителните дейности ще започват в понеделник.
„За нас е много важно да помагаме за подобряване живота на местната общност. Наред с безопасността и опазването на околната среда, това е основна ценност и приоритет за ЕЙ И ЕС", заяви изпълнителният директор на ЕЙ И ЕС България Оливие Маркет при подписване на договора.

„Проектът е от стратегическо значение за Гълъбово, тъй като е насочен към младите хора. Щастливи сме, че можем да разчитаме на подкрепата на отговорен инвеститор като ЕЙ И ЕС", посочи кметът на община Гълъбово Николай Тонев.

Младежкият център ще бъде разположен на площ от над 45 декара в парка на Гълъбово. Проектът включва рехабилитация на съществуваща стара сграда, изграждане на нови съоръжения за спорт и отдих, реновация и озеленяване на пространството около тях. След приключване на строителството комплексът ще разполага със спортни зали, фитнес, тенис кортове, детска площадка, сцена на открито и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай