Емили се заканила на Стела, че ще умре и я пребила

Емили се заканила на Стела, че ще умре и я пребила | StandartNews.com

Тийнейджърката Емили се заканила на своята приятелка Стела, че ще умре, след което я пребила. Това обясни пред TV7 Румяна Колева, майката на пребитото момиче в Стара Загора.

„Бяха много добри приятелки дълги години, но Стела се отдръпна от компанията, в която е Емили, и това може би е в основата на боя", каза още тя.

Майката изтъкна, че решила да ограничи дъщеря си от лошата среда, в която е попаднала. "Във въпросната вечер Стела слиза от таксито, а Емили я чака. Тя й казва, че не иска да говори с нея и тръгва да си вади ключовете, за да си отвори вратата на входа. Тогава получава ударите. Ще си вървим по каналния ред в съда", коментира случая бащата на пребитото момиче - Николай. Той изтъкна, че се е опитал да разговаря с родителите на Емили, но те не пожелали,

„Емили живее с майка си, а бащата е бивш футболист на Берое. Полицаи е. Много уважаван човек, но явно липсата му в живота на Емили оказва влияние", каза още Николай Колев.

Стандарт Нюз припомня, че побоят над момичето е станал в нощта на 6 април. Стела е била ударена с метален прът от Емили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай