Две жертви на пътя за Димитровград

Две жертви на пътя за Димитровград | StandartNews.com

Двама млади мъже загинаха, а момиче е с опасност за живота в хасковската МБАЛ след зверска катастрофа на пътя между Хасково и Димитровград.

Сблъсъкът е станал около 15 часа между летящо с бясна скорост спортно Ауди с хасковска регистрация и пловдивски камион.

Аудито идвало по платното от Димитровград в посока Хасково, а камионът се движел в отсрещното. Точно на това място няма мантинели между двете трасета. Вероятно шофьорът на спортната кола е загубил управление и безпрепятствено е влетял в насрещното платно и се е забило вляво в предницата на камиона

Според обясненията на шофьора и спътника му от камиона Аудито се е движило с много висока скорост. Двамата мъже на по 48 и 47 години са от Пловдив.

Единият от тях - шьофьорът, е с травми, но без опасност за живота. За да бъде изваден от кабината на камиона обаче, се наложи пожарникари да режат тенекиите.

Аудито също беше разрязано, за да бъде изваден от мястото си затиснатият му шофьор. Той все още имаше прзинаци на живот при качването в линейката, но по-късно почина в болницата.

Другият му спътник е загинал на място след като е изхърчал от колата при сблъсъка. В Аудито е пътувало и момиче, което е в МБАЛ Хасково с вътремозъчен кръвоизлив и с опасност за живота. Всички пътници в спортната кола са млади хора - на видима възраст около 18-20 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай