Двама пострадаха в катастрофа край Разлог

Двама пострадаха в катастрофа край Разлог | StandartNews.com

Тежка катастрофа с двама ранени стана на пътя за разложкото село Баня в понеделник сутринта. За пътния инцидент край ж.п. гара „Генерал Ковачев" е подаден сигнал към 08,25 часа на телефон 112. На място са пристигнали екипи на полицията, Спешен център и РС ПБЗН. Наложило се е огнеборците да режат ламарините на лекия автомобил „Пежо", който се ударил челно в тир „Скания", шофиран от 47-годишен мъж от Велинград.

Вътре в колата са били заклещени 23-годишният водач и 18-годишната му спътничка, двамата са от село Бели Искър, община Самоков. Няма опасност за живота на пострадалите в катастрофата, уточниха от пресцентъра на ОД МВР – Благоевград. Ранените са транспортирани с линейка в МБАЛ – Разлог, където им е оказана медицинска помощ и са им назначени изследвания. Шофьорът и спътничката му са настанени за лечение в здравното заведение. Все още се изясняват причините за ПТП-то.

Полицаи извършват оглед на местопроизшествието. Най-вероятно висока скорост или неправилно изпреварване да довели до пътния инцидент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай