Диспут за насилието след ученическия побой

Диспут за насилието след ученическия побой | StandartNews.com

Диспут за насилието сред подрастващите инициира старозагорският градоначалник Живко Тодоров след последния ученически побой в града преди няколко дни. Общинското ръководство е поканило на открита среща-разговор директорите на средните училища и гимназии, училищни психолози, представители на училищните настоятелства, членовете на постоянната комисия по спорт и младежки дейности в местния парламент, местната комисия за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни, младежкия общински съвет и други неправителствени организации.

Както бе широко огласено, 17-годишната Емили Шишкова причака доскорошната си приятелка и съученичка от старозагорското СОУ „Железник" Стела Колева и я халосва няколко пъти с метална бухалка. Момичета бе няколко дни в болницата, а родителите и са категорични, че ще съдят побойницата.

Болезнено съперничество за харесвано момче и спор коя да се снима в клип на двама рапъри – това са според близки и разследващи журналисти причините за зверския ученически побой.

Дискусията ще се проведе идната сряда 15 април. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай