Дилър с яростна съпротива при арест до дискотека

Дилър с яростна съпротива при арест до дискотека | StandartNews.com

Дилър с голямо количество наркотични вещества оказал яростна съпротива при арест до дискотека в Перник, съобщиха от ОД на МВР.

При зрелищна акция в неделя полицаи задържали Роберт Р. на 24 години в момент, когато държал в себе си кокаин, който се опитал да изхвърли. В тоалетна на близкия търговски център била намерена и марихуана. При задържането му, младежът оказал яростно се съпротивлявал и опитал да осуети направената му проверка и последващия личен обиск.

По-късно органите на реда претърсили жилището му, където били намерени кокаин, марихуана и електронна везна. Общо са иззети около 16 грама кокаин и малко над 8 грама марихуана. Конфискуван е и автомобилът на задържания, който ще бъде проверен за наличието на дрога.

Младежът е криминално проявен, познат с нанасяне на средна телесна повреда и кражба. Изтърпявал е ефективна присъда за разпространение на наркотични вещества. Привлечен е като обвиняем и е задържан за 72 часа.

Предстои да му се иска постоянно задържане под стража. Освен за притежаване на наркотични вещества, 24-годишният мъж ще отговаря и за оказване съпротива на орган на властта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай